+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Microsoft licensaftaler

MICROSOFT LICENSAFTALER

Køb eller lej dine licenser gennem VK DATA

Du har flere muligheder for at erhverve Microsofts software. Om du skal købe eller leje dine licenser, afhænger af hvilken type virksomhed du har, og hvilke ønsker du har til eksempelvis din Office pakke

Lej dine licenser

Ved at leje dit Microsoft Software, mindskes din opstartsinvestering, idet du kan sprede dine omkostninger over den tre-årig periode, som lejeaftalen varer. Samtidig kan du hvert år, i de tre år aftalen varer, variere antallet af pc’ere uden tab af softwareinvestering.

Med en lejet licens følger også rettigheden til, at installere den på pc’en hjemme. Yderligere har du mulighed for at få 50 % rabat på første års leje, hvis dit eksisterende software er af nuværende eller foregående version.

En lejeaftale er for dig, som har behov for, at alle medarbejdere kan arbejde med den samme Office pakke. Medarbejderne kan arbejde med Office pakken hjemmefra, samt hvis du ønsker at kunne opgradere når som helst uden merudgift.

En sådan lejeaftale betegnes en OVS-aftale

Køb dine Microsoft licenser

Du kan også vælge at købe dine softwarelicenser. Denne løsning er for dig, som har behov for at købe licenser til specifikke medarbejdere, der måtte have behov for det givne produkt. Ved køb har du ikke mulighed for at opgradere dine licenser, men du har to års garanti på din købspris.

En sådan købsaftale betegnes en MOL-aftale

OVS vs. MOL

Om du skal købe eller leje dine licenser afhænger af din virksomheds situation, hvor stor en fleksibilitet du ønsker, og hvad du vil med dine licenser.

Grafen her viser licensaftalerne sat over for hinanden:

Du har flere muligheder for at erhverve Microsofts software. Om du skal købe eller leje dine licenser, afhænger af hvilken type virksomhed du har, og hvilke ønsker du har til eksempelvis din Office pakke.