+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Hosted Odoo

ODOO CLOUD HOSTING

Vi tilbyder hosting i EU med høj kvalitet og med stor sikkerhed.

 

Med hosting hos VK DATA kan vi sikre, at du er compliant i forhold til persondataforordningen.

1525

Hosting: Alle vore Odoo Cloud servere hostes i EU og er beskyttet i henhold til Dansk og EU lovgivning i forhold til data sikkerhed.

Virtuel løsning: Til Odoo tilbyder vi 2 forskellige løsninger som er tilpasset din virksomheds størrelse og behov. Odoo Container er til dig som har en mindre virksomhed, hvor du deler ressourcer med andre Odoo kunder, men stadig er helt adskilt med alle muligheder åbne. Egen Odoo Server er til dig som har en lidt større virksomhed eller lidt mere komplekse behov. Serverne her er individuelle virtuelle servere hvor ressourcerne er dedikerede og ikke delte.

Sikkerhed: Hosting centret er “top level security” og “Best-in-class” med alle nødvendige certificeringer. Vi har daglig backup, sikkerhedssystem, avanceret firewall, Server monitorering og Silver SLA som standard.

EU persondataforordningen: pr. 25.05.2018 træder de nye persondata regler i kraft. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at udføre den fornødne dokumentation om, hvor jeres data befinder sig.