+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Opgradering af navneservere

Opgradering af navneservere

Som mange af vore kunder sikkert har bemærket, så er der over de sidste års tid løbende sket ændringer og forskellige services er flyttet til nyere og hurtigere servere. Samtidig med dette har vi arbejdet på etablering af nye navneservere der er tæt koblet med vores webservere og selvbetjeningsplatform.

Navnservere, eller DNS-servere, er de systemer der er ansvarlige for at oversætte navne til IP-adresser. uden denne service ville du selv skulle huske at google.dk ligger på 172.217.17.67.

Skiftet af vores underliggende navneservere var det sidste og mest kritiske skridt af hele overgangen til vores nye driftsmiljø og med dette skridt overstået, er vi nu endelig færdige med et langt og hårdt flyttearbejde.

Vil vi gerne takke vore kunder for at have udvist stor tålmodighed under vores flytning.

Vores domæne virker ikke længere

Efter nattens overgang til vore nye navneservere, har flere internetudbyder haft udfordringer med at få opdateret information omkring hvor hjemmesider og e-mail for vore kunder ligger. Dette normaliserer sig typisk indenfor 24 timer alt afhængig af udbyder.

Har I udfordringer eller spørgsmål i forhold til vores skift af navnservere, så er vores kundeservice klar ved telefonen og ser frem til at hjælpe jer.

Related Post

Skriv et svar