+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Hvordan tilgår jeg mit kontrolpanel?

Du finder kontrolpanelet for dit webhotel ved at logge ind i vores selvbetjening.

Har du et Windows webhotel, vil du kunne se oplysninger om adgang til kontrolpanelet i den velkomstmail du fik ved oprettelse af servicen.

Hvis du ikke har modtaget en velkomstmail, så tag fat i vores kundeservice og så sender vi dig gerne en kopi.

I selvbetjeningen kan du klikke på “Produkter -> Mine services” i hovedmenuen.

Herefter vises en liste over de services du har hos os. Klik på linjen for den service du ønsker at tilgå og du vil nu se et overblik over dit webhotel hos os.

I venstre side finder du en kassen med overskriften “Handlinger”. I denne kasse finder du links til en række handlinger som du kan foretage med dit webhotel. For at tilgå kontrolpanelet, kan du trykke på linket “Login på cPanel”. Dette vil nu åbne kontrolpanelet.

Du kan også tilgå kontrolpanelet via ditdomæne.dk/cpanel, hvor du skal logge på med de oplysninger der fremgår af din velkomstmail.

Jeg kan ikke tilgå kontrolpanelet

Vores kontrolpanel kører på en krypteret forbindelse og du skal derfor sørge for at du fra din enhed kan tilgå webadresser på TCP port 8443, 2083 og 2096 (webmail).

Hvis du er sikker på at ovenstående skulle være muligt, men at du fortsat ikke kan tilgå kontrolpanelet, så skyldes dette i enkelte tilfælde at du har forsøgt at tilgå din service via mail, FTP eller direkte adgang via ditdomæne.dk/cpanel for mange gange indenfor de sidste par minutter, og at du har brugt ukorrekte login-oplysninger. Vores system vil i et sådant tilfælde foretage en midlertidig spærring af din IP-adresse, hvilket betyder at du ikke vil kunne tilgå den pågældende server hos os i en kortere periode.

Er du i tvivl, kan du altid kontakte vores tekniske support på 70 20 27 31. Vi kan herefter se hvornår din adgang bliver genåbnet og i de fleste tilfælde kan vi foretage en straks-genåbning. En sådan manuel genåbning kræver en manuel handling fra vores systemadministrator og du bliver derfor faktureret DKK 190 excl. moms pr. IP-adresse der skal genåbnes manuelt.

Ønsker du ikke en straks-genåbning, kan du vente til efter det tidspunkt som vores teknikere har oplyst og du burde herefter igen kunne tilgå din service hos os.