+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Sådan ændrer du i DNS for dit domænenavn (Windows webhotel)

Har du et DNS-Hotel, Mailhotel, eller webhotel hos os, har du adgang til at redigere i DNS opsætningen der bestemmer hvilken server din hjemmeside ligger på og hos hvem din mail bliver afleveret.

Du kan læse mere om DNS her.

Leder du efter vejledningen til vores normale DNS-hoteller, mailhoteller, Pronetbutik eller Linux webhotel, findes denne her.

Det anbefales at du ikke modificerer DNS med mindre du ved hvilke konsekvenser det kan have. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp til at lave DNS-posterne rigtigt. Vi ændrer også gerne i DNS for dig, men forbeholder os retten til at fakturere DKK 60 excl. moms pr. post der skal rettes.

Har du lavet fejl i din DNS-opsætning og skal vi udhente de gamle poster fra vores serverbackup, bedes du kontakte os pr. mail. Vær opmærksom på at vi i sådanne situationer fakturerer vores tidsforbrug pr. påbegyndt kvarter til en timepris af DKK 760 excl. moms.

Ændring af DNS poster

Start med at logge ind på dit kontrolpanel.

Efter at være logget ind vil du se en liste over de funktioner der er tilgængelig på dit webhotel. Har du mere end et webhotel, kan du skifte i øverste højre hjørne.

 

Klik på linket “DNS Settings” for at tilgå opsætningen af DNS for dit domæne.

I listen kan du klikke på en post for at redigere i den.

Med knappen “Add Record” kan du tilføje en ny DNS-post til dit domæne.

Du har også mulighed for at slette DNS-poster. Dette gøres ved at sætte hak ud for de(n) post(er) der ønskes slettes og dernæst trykke på knappen “Remove”. Posterne vises herefter som klar til sletning, hvilket er illustreret med en gennemstregning på postens navn.

Knappen “Reset to Default” nulstiller din DNS-opsætning til vores standardkonfiguration, hvilket betyder at hjemmeside og e-mail vil pege på vores servere. Alle poster du selv måtte have oprettet, redigeret eller slettet vil også blive nulstillet til vores standardkonfiguration