+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Sådan skifter du PHP-version

På vores Linux webhoteller, har du mulighed for at ændre i indstillingerne for PHP på dit webhotel og ligeledes skifte til en af de understøttede versioner.

For at skifte PHP-version eller ændre i indstillingerne, skal du starte med at logge ind på dit kontrolpanel.

I kontrolpanelet finder du i kassen “Software” to muligheder der omhandler PHP.

Den ene er “MultiPHP Manager”, som giver dig muligheden for at skifte PHP-version på dit webhotel.

Den anden mulighed er “MultiPHP INI Editor”, som gør det muligt at redigere en håndfuld indstillinger på afvikling af PHP på dit webhotel.

Skift version

For at skifte PHP-version klikker du på “MultiPHP Manager” i kassen “Software”.

Dette åbner en liste, hvor du kan se hvilken PHP-opsætning der benyttes på dine domæner og subdomæner.

Navnene er givet baseret på versionen, hvilket betyder at “ea-php72” vil repræsentere afvikling på PHP version 7.2, “ea-php70” vil være PHP version 7.0 og “ea-php56” vil være afvikling via PHP 5.6.

Vi anbefaler at man, så vidt muligt, altid benytter den nyeste version af PHP. Dette giver de bedste forudsætninger for hastighed og sikkerhed på dit webhotel.

Ændring af PHP indstillinger

Ønsker du at ændre på nogle af indstillingerne for afvikling af PHP på dit webhotel, så kan du klikke på “MultiPHP INI Editor” i kassen “Software”

Her har du nu to valgmuligheder. Den ene er “Basistilstand” hvor man nemt kan rette opsætninger uden at skulle være bekendt med den korrekte tekniske angivelse af disse.

Er du en teknisk nørd og har du forstand på pille direkte i opsætningsfilen, så kan du trykke på “Editor Mode” og her kan du få lov til at pille direkte i opsætningsfilen. Vær opmærksom på at brug af “Editor Mode” er på eget ansvar og hvis ændringer hertil forsager at din hjemmeside går ned eller ikke længere fungere som normalt, kan Conviator ikke stilles til ansvar herfor.

For at rette i indstillingerne på en nem og sikker måde, kan du blot benytte “Basistilstand” og herefter vælge dit domæne.

Når du har valgt dit domæne, vises de gældende indstillinger for afvikling af PHP på dit webhotel.

Ud for hver indstilling, kan du se en lille forklaring på hvad den pågældende indstilling gør.

Når du har foretaget dine rettelser trykker du på “Anvend” i bunden af skærmbilledet.