+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Fastbase

Fastbase giver nyttig viden om dine besøgende

Tracking af webbesøgende giver dig et stort forspring

 

Få leads fra Google Analytics

Identificer dine besøgende på din hjememisde og få reelvnate og brugbare oplysninger. Fastbase giver dig sammen med Google Analytics mulighed for, at undersøge, hvilke virksomheder og organisationer der har interesse for din virksomhed – hvad de specifikt kigger på, og hvad de søger efter.

Ved at kombinere benchmarking data og indbygget web lead overvågning vil du virkelig forstå, hvordan din digitale målgruppe opfører sig.

 

Få leads fra Google Analytics

Identificer hvem der reagerer på din AdWords-kampagne med den nye Fastbase Premium til Google Analytics.

Udnyt din Google Analytics med Software fra Fastbase Premium for at få en daglig rapport om dine AdWords-kundeemner. Vores intelligenssoftware identificerer AdWords-besøgende fra hele verden.

Hvem er Fastbase?

Fastbase giver detaljeret og dybdegående information om virksomheder over hele verden. Fastbase har etableret en af de mest omfattende globale forretningsdatabaser over de sidste 10 år.

Fastbase har en dynamiske database der indeholder oplysninger om mere end 200M virksomheder, 350M websites og 450M tilknyttede forretningsfolk, tal der vokser konstant.

Fastbase vill på ingen måde indsamle data, leverer data eller oplysninger, som ikke offentliggøres af selve kilden. Alle data og oplysninger, herunder personoplysninger, i databasen er blevet leveret og offentliggjort af de givne virksomhederne selv og er som sådan offentligt tilgængelige.

 

 

Fastbase webleads

Fastbase blev grundlagt den 1. december 2014 med det oprindelige formål, at give detaljerede virksomhedsoplysninger og data til Google Analytics-brugere for at tilbyde yderligere indsigt og viden til alle Business-to-website-operatører og administratorer verden over.


Fastbase bebleads er en tjeneste, der giver information om et websitets besøg. Fastbase webleads leverer kun forretningsbesøgs-oplysninger og vil ikke identificere specifikke personlige besøgende, private besøgende eller mobile besøgende.


Fastbase overholder EU’s og USA’s databeskyttelseslovgivning og er partner i Privacy Shield Framework.

Opret en konto med Fastbase