+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Find den rigtige pakke

Tre typer pakker, men hvilken skal du vælge?

Se herunder hvorfor du bør vælge de forskellige pakker vi har

MailWall Standard

Med MailWall Standard for du en optimeret beskyttelse af din indgående mail. Dette er det typiske standard spamfilter, som man ofte finder hos rigtig mange udbydere.

Hvorfor vælge MailWall Standard?

I bør vælge MailWall Standard til jeres virksomhed, hvis I har et behov for et professionelt spamfilter der håndtering af jeres indgående e-mails og et ønske om at slippe for unødvendige spam-mails og farlige vira, spyware og malware

MailWall Professional

Med MailWall Professional får du en optimeret beskyttelse til både dine indgående mails, men også dine udgående mails. Med denne løsning sikrer du også dine modtagere for at modtage skadelig mail fra jeres virksomhed, samtidig med at I selv slipper for ubehagelige spam-mails.

Hvorfor vælge MailWall Professional?

I bør vælge MailWall Professional, hvis I har et behov for at sikre både jeres indgående e-mails, samt de udgående.

Mange virksomheder har i dag et spamfilter der håndterer deres indgående mails. Men hvad med de mails I selv sender? Har I styr på at der ikke er virus, spyware eller malware i dem?

Vælg MailWall Professional hvis I ønsker at have kontrol over de mails I modtager hver dag fra jeres kunder og samarbejdspartnere, samt de mails I sender ud til kunder og samarbejdspartnere

MailWall Managed

Med MailWall Managed får I en spamfilter løsning til både jeres indgående og udgående mail, hvor I ikke behøver at tænke på noget. Vi håndterer overvågning, whitelisting, blacklisting og gennemgang af stoppede e-mails.

Hvorfor skal vi vælge denne løsning?

I bør vælge MailWall Managed, hvis I ikke vil tænke på håndtering af spamfilteret i dagligdagen.

Vi holder øje med den udgående post og kan hurtigt lukke for afsendelsen, hvis en eller flere af jeres egne mailkonti udsættes for et sikkerhedsbrud der igangsætter udsendelse af store mængder spam-mails.

Skal I have whitelistet eller blacklistet en eller flere e-mail adresser? Send dem til vores support og de tager sig af processen uden ekstra omkostninger.

Frigivelse af en stoppet mail, der ikke skulle være blevet stoppet? Tag fat i vores support og vi klarer det for dig.

Kort sagt er MailWall Managed en løsning der sparer dig for selv at administrere dit spamfilter, så du kan koncentrere dig om det der er vigtigt, nemlig dine kunder