+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Opgradering af spamfilter

Opgradering af spamfilter

Over det sidste års tid har vi arbejdet på at teste en forbedret version af komponenterne i MailWall løsning. Dette har udmundet sig i et forbedret produkt som vi lancerer til jer indenfor ganske kort tid.

Dette betyder at vi foretager en opgradering af vores løsning natten mellem 10. november 2018 og 11. november 2018. I opgraderingsperioden vil det ikke være muligt at tilgå spamfilteret for at frigive mails eller ændre i blacklisting/whitelisting.

Opgraderingen involverer en større ændring af vores underliggende datastruktur og dette betyder at man ved første login skal bede om en ny adgangskode via funktionen “Forgot password”.

Logger man i dag ind i spamfilteret via sit domænenavn, skal man i stedet for ditdomaene.dk, benytte den mailadresse hvor man modtager sine daglige mailrapport. Er man i tvivl omkring hvilken mailadresse der står tilknyttet, så kan man altid kontakt vores kundeservice.

Hvad betyder det opgraderede spamfilter for mig?

Hvis du ikke har abonnement på vores MailWall løsning, så skal du ikke foretage dig noget.

Når det nye spamfilter er sat i drift vil man opleve en mere effektiv filtrering og scanning af mail, samt en række nye funktioner i brugerfladen. Herunder er blot nogle af de forbedringer som vi har foretaget:

  • Ny optimeret brugerflade der fungerer på tværs af enheder, så det nu også er muligt at benytte spamfilteret fra smartphones og tablets
  • Øget sikkerhed ved tilgang til spamfilterets brugerflade
  • Kraftigt forbedret ydeevne ved frigivelse af mails, samt ved brug af den indbyggede rapportering i brugerfladen
  • Krypteret kommunikation mellem mailservere foretrækkes i stedet for at benytte den kommunikationstype som den modtagende mailserver tilbyder først
  • Understøttelse af 2FA (2-trins godkendelse) via engangskoder fra mobil-app
  • Forbedret håndtering af flere domæner med samme administrator-konto
  • Søgning i blacklist og whitelist

Udover ovenstående er der også foretaget en lang række opgraderinger af de underliggende komponenter der benyttes i vores spamfilter løsning og alle opgraderingerne resulterer i at vi nu kan give jer et endnu bedre produkt.

Grunden ændringerne i datastrukturen vil det være muligt at se hvilke mails der er modtaget tidligere, men disse kan ikke frigives. Skal man have frigivet en eller flere mails skal man sende en mail til vores support med de mails der skal frigives. Vi skal kende afsender, modtager, dato og emne på mailen for at frigive den rigtige mail. Man kan også nøjes med sendes os det der står i feltet “Queue ID”, da dette gør det muligt for os at fremsøge mailen i offline-kopi af den gamle løsning. Når vi modtager listen over mail der skal frigives ekspederes disse hurtigst muligt. Vær dog opmærksom på at der kan forekomme mails der lander i “uønsket post” når vi frigiver fra offline-kopi.

Skal jeg gøre noget i forbindelse med opgraderingen?

I forbindelse med opgraderingen skal du som udgangspunkt intet gøre for at din mail fortsat bliver leveret.

For at logge dig ind og frigive mails skal du huske at lave en ny adgangskode med funktionen “Forgot password”. Der vil på login-skærmen også blive vist en besked omkring dette.

 

Samtidig med lanceringen af vores opgraderede spamfilter vil der være vejledninger tilgængelig i vores vidensbase, således at det er nemt at nulstille sin adgangskode. Vidensbasen findes under menupunktet “Kundecenter -> Vidensbase”.

 

Som altid sidder vores teknikere klar til at hjælpe på support@conviator.com og 70 20 27 31, hvis der skulle være udfordringer i forbindelse med opgraderingen.

Related Post