+45 70 20 27 31
Ring
+45 70 20 27 31

Sådan ændrer du i DNS for dit domænenavn

Har du et DNS-Hotel, Mailhotel, eller webhotel hos os, har du adgang til at redigere i DNS opsætningen der bestemmer hvilken server din hjemmeside ligger på og hos hvem din mail bliver afleveret.

Du kan læse mere om DNS her.

Har du et Windows webhotel skal du se denne artikel, for at læse hvordan dette gøres for dit webhotel.

Det anbefales at du ikke modificerer DNS med mindre du ved hvilke konsekvenser det kan have. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp til at lave DNS-posterne rigtigt. Vi ændrer også gerne i DNS for dig, men forbeholder os retten til at fakturere DKK 60 excl. moms pr. post der skal rettes.

Har du lavet fejl i din DNS-opsætning og skal vi udhente de gamle poster fra vores serverbackup, bedes du kontakte os pr. mail. Vær opmærksom på at vi i sådanne situationer fakturerer vores tidsforbrug pr. påbegyndt kvarter til en timepris af DKK 760 excl. moms.

Ændring af DNS poster

Start med at logge ind på dit kontrolpanel.

Find linket “Zone Editor” i kassen “Domæner”.

Herefter vises en liste over de domæner der er tilknyttet det givne webhotel/mailhotel/DNS-hotel. Oftest vil der kun være et domæne i listen, men såfremt du har aliasser på dit webhotel, kan der godt forekomme flere.

I listen finder du genveje til at oprette et par af de mest gængse DNS-poster. Du kan også trykke på “Administrer” for at se alle posterne og derved også redigere i dine eksisterende poster.

Når du trykker på “Administrer”, finder du en liste over de DNS-poster der ligger på dit domæne hos os.

Her kan du med knappen “Rediger” foretage ændringer på en eksisterende DNS-post.

Med knappen “Slet” kan du slette en post.

Med knappen for oven “Tilføj post”, kan du tilføje en DNS-post til systemet.

Vær opmærksom på at DNS-ændringer aktiveres når de gemmes/slettes, hvilket betyder at der ikke er nogen yderligere bekræftelse når ændringen er foretaget

Til højre for overskriften “Handlinger”, finder du et lille tandhjul. På dette tandhjul har du adgang til funktionen “Reset zone”. Denne funktion nulstiller din DNS-opsætning til vores standardkonfiguration, hvilket betyder at hjemmeside og e-mail vil pege på vores servere. Alle poster du selv måtte have oprettet, redigeret eller slettet vil også blive nulstillet til vores standardkonfiguration